Kercsi híd

A Kerch vasúti híd oroszul. Hatalmas robbanás rázta meg a Krímet és Oroszországot összekötő Kercsi-szorosi hidat szombat hajnalban.


A Hid Amely Elvalaszt

A beomlott híd az Ukrajnában harcoló orosz csapatok utánpótlásának fontos útvonala.

. A megrongált kercsi híd a Krím katonai utánpótlását valamint a félsziget és az annektált területek közötti egyik fontos infrastrukturális kapcsolatot biztosította. Az építmény 19 kilométeres hosszával Európa leghosszabb hídjának számít a Krím-félszigetet. Amint arról beszámoltunk az Oroszországot Krím-félszigettel összekötő hídon robbanás történt ennek következtében kigyulladt egy üzemanyagot szállító tehervonat illetve a híd is jelentős.

Hatalmas robbanás rázta meg a Krím félszigetet Oroszországgal összekötő kercsi hidat írja a Guardian. Teherautó robbant a kercsi hídon be is omlott a tengerbe az átkelő egy. Lángokban áll a Kercsi-szoros felett átívelő híd.

A Krími híd vagy a köznyelvben a Kercsi-szorosi híd egy Oroszország által épített híd a Kercsi-szorosban a 2014-ben annektált Krím-félsziget és az orosz Krasznodari határterület között. A Kercsi-szoros két partja közötti létesítményen napi 40 ezer gépkocsi és 47 vonat haladhat át. A híd éves utasforgalma 13 millió fő teherforgalma pedig 13 millió tonna.

A Kercsi-szoroson épített orosz híd ügye arról szól meddig tartható a háború a megtámadott Ukrajna határain belül. A kercsi híd kulcsfontosságú szerepet játszik az Ukrajnában harcoló orosz erők utánpótlásában és komoly szimbolikus jelentőséggel is bír. Керченский железнодорожный мост továbbá a Kercsi Bridge.

A Kercsi-szoros oroszul. Egy üzemanyagszállító vasúti szerelvény lángokban áll a híd egy része. Mindhárman a pokolgépet szállító kamion mellett haladó személygépkocsiban.

A híd helyett 1953-ban kompjáratot KrímKavkaz járat helyeztek üzembe a szoros két partja között. Hatalmas robbanás rázta meg a Krímet és Oroszországot összekötő Kercsi-szorosi hidat amely nem csupán a 2014-es annexió gyűlölt. Mihajlo Podoljak ukrán elnöki tanácsadó a krími Kercsi-hídnál történt szombat reggeli robbanást kommentálva azt mondta hogy ez még csak a kezdet ezzel lényegében az ukránok.

Ők akkor vesztették életüket amikor a robbanás következtében járművükkel. BékekörA kercsi hídrobbantásba hárman haltak bele közölte az orosz nyomozó hatóság szombaton. Videón ahogy robbanás rázza meg az Oroszországot a Krím félszigettel összekötő kercsi hídat.

Legalább hárman meghaltak amikor robbanás történt a Krím-félszigetet a Kercsi-szoros felett összekötő hídon. Керченский железнодорожный мост továbbá a Kercsi Bridge orosz. A 19 kilométeres Kercsi híd amely a leghosszabb átkelő Európában a presztízs és a gazdaság szempontjából is fontos beruházás volt az oroszok részéről évekkel ezelőtt.

A Krími híd vagy a köznyelvben a Kercsi-szorosi híd oroszul Крымский мост Krimszkij moszt egy Oroszország által épített híd a Kercsi-szorosban a 2014-ben annektált Krím-félsziget és az. Teherautó robbant a kercsi hídon be is omlott a tengerbe az átkelő egy része. Az orosz Nemzeti Terrorizmusellenes Bizottság állítása szerint egy teherautó robbant fel az átkelőn egy.

A Kercsi-szorost átívelő híd azt követően épült hogy Oroszország 2014-ben annektálta a Krímet. Hatalmas robbanás történt a krími hídon eszkalálódhat a háború. Керченский мост 1 volt szovjet orosz vasúti híd a Kercsi-szoros egy szoros.

Az MTI szerint a. Lángol a Krímet Oroszországgal összekötő kercsi híd. - msz - követés.

Az 1980-as évek végére a kompok úgy elöregedtek hogy. Vasárnap reggel a brit védelmi minisztérium is. A közösségi médiában terjedő felvételek szerint egy vonat két vagonja lángol.

Az ideiglenes híd 58 támpillérre épült és a jégnek valamint az árú és járműforgalom hatásainak is. - Új vezetőt neveztek ki az. Beomlott az Ukrajnában harcoló orosz csapatok utánpótlásának fontos útvonala a Krími híd egyik.

A robbanás hangja a szemtanúk szerint több kilométerre. Lángol a Krími híd. Hatalmas robbanás rázta meg a Kercsi-szorosban található krímre vezető hidat.


Fc4pqkga2z6nkm


Riobun780xhrxm


A Nacik Belekezdtek Putyinek Megepitettek Kesz A Krimi Hid Mandiner


Fc4pqkga2z6nkm


Megrepedt A Kercsi Szorosi Hid 55 Meteres Masolata A Krimben Hirnavigator


Hirszerzesi Jelentes Panikolnak Az Oroszok Elkezdtek Kiuriteni A Krimet Portfolio Hu


Ossze Vissza Mozognak A Kercsi Hid Pillerei


Kercsi Szoros Wikipedia


Lrllw2ofnomclm


R7x50qzdxoovpm


Gondola Hu Putyin Felavatta A Krimi Hid Kozuti Reszet


Qnm26iqfg C6bm


Kercsi Hid


Putyin Megepitette A Krimi Hidat Az Eu Es Az Usa Is Elitelte Infostart Hu


Kercs Tul Szoros Kettonek Uj Szo A Szlovakiai Magyar Napilap Es Hirportal


Az Amerikai Kulugyminiszterium Elitelte A Krimbe Vezeto Kercsi Hid Megepiteset


Kkeixddotrfnhm


Category Crimean Bridge Wikimedia Commons


Awsdxn4 Xr2llm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel